Blog

Hurom prezentuje nową technologię Alpha Plus
Hurom prezentuje nową technologię Alpha PlusHurom przy współpracy ze znanym, włoskim studiem projektowym Giugiaro Design opracował dwa nowe modele wyciskarek z limitowanej edycji. Hurom H-AE i Hurom H-AF wyróżniają się nieszablonowym wzornictwem i akcentami nawiązującymi do elementów samochodowych.
Przeczytaj więcej
Składniki na wiosenne soki - Botwinka
Składniki na wiosenne soki - BotwinkaCiesząca się uznaniem Greków i Rzymian ze względu na swoje lecznicze właściwości, boćwina jest warzywem liściastym z chrupiącą łodygą, która wniesie do twojej wiosennej kuchni całą tęczę składników odżywczych. Łodygi mogą być białe, czerwone, żółte lub pomarańczowe, wskazując w ten sposób na różne rodzaje antyoksydacyjnych fitoskładników, które użyczyły im koloru. Dzięki dużej zawartości wapnia, magnezu i witaminy K boćwina jest świetnym wsparciem kości. Tymczasem zawarte w niej witaminy C, E, A, cynk oraz mangan czynią ją potężnym źródłem antyoksydantów z właściwościami przeciwzapalnymi. Niska kaloryczność w połączeniu z wieloma składnikami odżywczymi sprawiają, że jest idealną wiosenną podstawą, gdy organizm pragnie świeżego, lekkiego i energetyzującego jedzenia.
Przeczytaj więcej
Składniki na wiosenne soki - Ananas
Składniki na wiosenne soki - AnanasGdy zaczyna się odwilż, ananas oferuje ożywiający smak cieplejszych dni, które dopiero nadejdą. Świetne źródło witaminy c i manganu, jest też bardzo dobrym źródłem miedzi i dobrym witaminy B1, B6, błonnika, kwasu foliowego i kwasu pantotenowego. Bogaty w aktywujące trawienie enzymy, ananas pomaga ci w szybkim obudzeniu organizmu z zimowego snu. Ożyw swój sok za pomocą ananasa, liści mniszka lekarskiego i pietruszki, aby stworzyć pobudzający trawienie tonik.
Przeczytaj więcej
Składniki na wiosenne soki - Grejpfrut
Składniki na wiosenne soki - GrejpfrutChwalony za umiejętność obniżania cholesterolu, grejpfrut stał się podstawą śniadań wielu amerykanów obawiających się chorób serca. Z dużą zawartością witamin A i C, dobrym poziomem miedzi, potasu, biotyny oraz kwasu pantotenowego, grejpfrut robi coś więcej, niż tylko poprawia działanie układu krwionośnego. Znany jest z posiadania właściwości przeciwnowotworowych i wspomaga naprawę DNA. W sezonie od zimy do wczesnej wiosny, ten wyjątkowy cytrus ma pyszny, cierpki smak, który wybudza organizm z hibernacji i przygotowuje go na gwar kwitnącego sezonu.
Przeczytaj więcej
Składniki na wiosenne soki - Szpinak
Składniki na wiosenne soki - SzpinakSzpinak naprawdę jest pokarmem superbohaterów. Wypełniony składnikami odżywczymi, szpinak chroni organizm przed stanami zapalnymi, problemami wynikającymi ze stresu oksydacyjnego, problemami z układem krwionośnym, kośćmi oraz przed rakiem. Jako warzywo liściaste, które budzi się do życia w rześkie sezony przejściowe – wiosnę i jesień, szpinak to krzepki roślinny sprzymierzeniec dla każdego, kto potrzebuje wzmocnienia po ponurych, zimowych miesiącach.
Przeczytaj więcej
Nowa odsłona sklepu Hurom Polska
Nowa odsłona sklepu Hurom Polska

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów oraz dążąc do stałego podnoszenia jakości usług, udostępniamy Państwu nową wersję sklepu Hurom Polska.

Nowy sklep ułatwia proces zakupowy, obsługę zamówień oraz wprowadza nowe funkcjonalności


Przeczytaj więcej
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel